The Imaginarium of Doctor Parnassus

The Imaginarium of Doctor Parnassus är en fantasy-äventyr- och mysteriefilm regisserad av Terry Gilliam, som också skrivit manus tillsammans med Charles McKeown. I filmen tar ledaren av ett resande teatersällskap, genom en pakt med Djävulen, publiken med på en resa genom en magisk spegel för att utforska deras fantasier

Handlingen startar i nutid, där den odödlige, tusenårige Doktor Parnassus leder ett resande teatersällskap som erbjuder publiken en chans att bege sig bortom verkligheten med hjälp av en magisk spegel som han har i sin ägo. Bland medlemmarna i gruppen finns den fingerfärdige experten Anton, och dvärgen Percy. Parnassus har möjligheten att guida andras fantasier genom en pakt med Djävulen, som nu kommer för att ta det han förtjänar, nämligen doktorns dotter. Gruppen, som får sällskap av en mystisk nykomling vid namn Tony ger sig av på en resa genom parallella världar för att rädda flickan.Kan ju säga att det här är en typisk "Sandra-film" väldigt speciell och annorlunda, det gillas !
Tror jag måste ge den 4 av 5 Kirchsteigers.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Wow, gillar din blogg väldigt mycket! Jättecool header!Absolut en av världens bästa filmer föresten <3

2011-09-04 @ 12:43:34
URL: http://straighttovideo.blogg.se/
Postat av: Camilla

Svar: Ja, fast jag var tvungen att se den två gånger innan jag fattade helt och hållet vad den handlade om xDHar börjat följa dig på BlogLovin!

2011-09-04 @ 16:46:35
URL: http://straighttovideo.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Tror jag måste se den. ;)

2011-09-05 @ 22:10:56
URL: http://meeelalee.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag ÄLSKAR den filmen!! :) Kolla Coraline också. ;)

2011-09-09 @ 16:44:44
URL: http://eembla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Vampire Coffin